The Journey Within

Wil jij een healthy lifestyle creëren en onderhouden? Wil je een retreat? Of wil jij jouw ‘healing’ journey beginnen of voortzetten? Maak dan kennis met ons aanbod om te leren hoe goed voor jezelf te zorgen.

Bij onze wellness programma’s bieden wij sessies aan op het gebied van Life Coaching, Motivational talks, Body Fitness, Transformational Coaching, Yoga, Financial Wellness, Pranic Healing.

Wij creëren hierbij unieke en interactieve classes. Onze lijst van classes tot nu toe:

Your story counts!
The Wellness Experience: Balance from within
Self Love
Self Management
Financial Wellness
Discover your Worth
Tru Nature fitwalk
Experience your Chakra’s from within
Fun Fit
Enhance your Life with Prana
Your presence, a true present
Unlimit your beliefs
Daily inspiration

Voor de inhoud per class, download onze brochure hier (Nederlands) of hier (Engels).

Voor bedrijven bieden wij begeleiding richting de HR om “wellness op de werkvloer” in hun beleid te integreren en dit te implementeren.

Doelgroep: iedereen
Duur per sessie: gemiddeld 180 minuten
Datum en tijd: zie onze online agenda of op afspraak
Aantal deelnemers: minimaal 3, maximaal: 5.
Facilitators: Divers. Zie ons team hier.

Testimonial van Naomi Lumsden:
Ik heb twee weken (10 juni – 23 juni 2020) gratis de daily inspiration van The Journey Within mogen volgen.
Alle coaches van de daily inspiration waren geweldig.
Jane the yoga teacher: Ze inspireert je elke keer met haar lessen. Door haar yoga en mediatielessen  te volgen komen je mind en body helemaal tot rust. Je hoeft echt niet flexibel te zijn om aan yoga te doen, het gaat om de ervaring die je voelt bij elke oefening die je krijgt om je bewuster te maken van je lichaam en geest.
Vishant the motivation coach: hij leert je hoe je discipline moet hebben, gefocust te blijven en je niet te laten afleiden.
Lunice the business coach: zij leerde ons over the wheel of life, om erover na te denken en op te schrijven wat belangrijk is in je leven. En hoe je moet overleven in deze moeilijke periode met je business.
Erika the transformational coach: 1 van haar sessies was over Truthversations. Zij leert je hoe je beter moet communiceren met anderen.
Euvie the pranic healer: zij leert je hoe je moet omgaan met je energie.
Tariq In 1 woord Top. De manier hoe hij de lessen overbrengt is zo boeiend en leerrijk. De vragen die hij stelt laten je dieper nadenken over hoe je in het leven staat.
Ik heb heel veel geleerd uit deze lessen om mijn leven meer positiveit te geven. Het is echt een aanrader om lessen te volgen van deze coaches.  Keep up the good work.