The Within Shop

Gedurende het bewandelen van de weg WITHIN, zijn ervaringen opgedaan, waarvan enkele zijn vastgelegd in boekvorm. Wie weet 'triggert' het bij u iets om makkelijker de volgende stap op uw weg te kunnen maken. Veel leesplezier en IN-spiratie toegewenst!

Boek: Macht over eigen kracht - de weg naar jezelf

Ook jij bezit veel kracht. Meer dan je denkt. (Her-)ontdek die. Bewustwording van jouw vermogens is daarbij vereist. Verhoog jouw zelfkennis met de 49 bewustwordingsvragen die Tariq Sadiek, Life Coach in het dagelijks leven, samen met jou doorneemt. Vragen als: ‘Wie ben ik’, ‘Wat zijn mijn talenten’ en ‘Waarover gaan mijn gedachten’ vormen de basis voor hoofdstukken waarin de auteur kort uitleg geeft over het thema. Kom in actie met de oefeningen. Beleef de voldoening waar je recht op hebt. Krijg meer macht over eigen kracht en zet de volgende stap op de weg naar jezelf! Het boek is in Suriname verkrijgbaar via WITHIN en VACO voor SRD 135,- en is in Nederland te bestellen via Boekscout.nl.

Boek: Macht over eigen kracht - de weg naar een dreamteam

Elk individu bezit een schat aan talenten. Dat geldt dus ook voor een team dat een groep van individuen omvat. In de praktijk blijkt de samenwerking binnen een team niet altijd zoals gewenst te gaan. Gelukkig is het wel mogelijk jouw dreamteam te creëren en te onderhouden. Experimenteer als leidinggevende of teamleider met de eenentwintig richtinggevende vragen en handvatten op het gebied van strategie, zelfreflectie, motivatie, communicatie, samenwerking, processen en informatietechnologie. Zet hiermee een stap op weg naar een productiever team, dat met veel plezier werkt. Het boek is in Suriname verkrijgbaar via WITHIN en VACO voor SRD 120,- en is in Nederland te bestellen via Boekscout.nl.