Toolkits for Life

Taking a look within

Toen mijn leven in 2010 op 29-jarige leeftijd een nieuwe wending nam en ik op zoek ging naar wat ik wilde in mijn leven, kreeg ik stapsgewijs diverse levenslessen voorgeschoteld. Ik leerde mijn dromen identificeren en ernaar toe te werken. Ik leerde een gezonde levensstijl opbouwen en onderhouden. Ik leerde mezelf diepgaander kennen en leerde ik werken met emoties en de boodschappen die ze voor ons hebben. Vervolgens werd ik uitgedaagd mezelf te zijn in relaties, zowel privé als zakelijk.

De inzichten hebben mijn leven een stuk makkelijker gemaakt. In 2015 ontstond het idee de inzichten te gieten in “Life Classes”, waar anderen in een combinatie van een workshop met coaching ook hun eigen inzichten kunnen opdoen om meer geluk en zingeving te ervaren in hun leven. Dit, zodat ook hun leven aangenamer werd.

De “Life Classes” vormen samen “Toolkits for Life”. Je kunt er geavanceerde tools en technieken vinden om een betekenisvol, gelukkig, gezond en productief leven op te bouwen en te onderhouden. 

De classes op een rij:

 1. Co – Create your Success! Hoe ziet jouw gewenste levenssituatie eruit en hoe kun je ernaar toe werken?
 2. Dream it and Realize! Hoe kun je doelgericht denken en handelen om je droom te verwezenlijken?
 3. Organize & Balance your Life! Wat zijn jouw prioriteiten en hoe kun je dezenaleven?
 4. Relax & Energize your Body! Hoe kun jij op tijd ontspannen en opladen?
 5. Discover your true Self & Apply!Welke talenten heb jij in je en hoe combineer je ze zodanig dat ze effectief tot uiting komen?
 6. Heal & Grow within!Wat of wie zit jou dwars en hoe ga je hiermee om?
 7. Love & Passion in your Relationship!Hoe ga je om met verliefdheid/relaties en de invloed hiervan op jouw functioneren?

Life Class details

Voor de inhoud per Life Class, download onze brochure hier.

 • Doelgroep: iedereen
 • Duur per Life Class: 120 minuten
 • Datum en tijd: volgens afspraak of zie onze online agenda.
 • Aantal deelnemers: minimaal: 1, maximaal: 5.
 • Jouw investering: SRD 250,- per persoon per Life Class