Onze Community

Tariq Sadiek
Life Coach

Tariq Sadiek, M.Sc., is de oprichter van WITHIN Life Coaching & Healing NV en mede-oprichter van Coaching Training Institute CariCoach, Stichting Within Suriname en The Journey Within. Hij studeerde in 2004 af aan de Radboud Universiteit Nijmegen met als specialisatie Medische Informatiekunde. Zijn motto: Live abundantly!

 

 

FacebookLinkedIn
Erika van der Mark
Transformational Coach

Erika van der Mark is een opmerkelijke, zelfgedreven jonge vrouw die oprecht geeft om het welzijn van anderen. Haar open en niet-oordelende karakter werkt als een magneet voor het vertrouwen van mensen. Deze kwaliteit heeft haar in staat gesteld om diepe verbindingen te leggen met mensen over de hele wereld. Haar motto is: To believe in something and not to live it, is to be dishonest to oneself!

Lunice Heuvel
Business Coach

Ervaring op het gebied van General Management, Change Management, Human Resources Management, Hotel Management, New Business Development, Project Management en Communicatie. Het is mijn ambitie om continu te ontwikkelen en te groeien en door verandering te verbeteren. Ik sta te popelen om bedrijven en individuen te ondersteunen die deze ambities delen.

FacebookWebsite
Euvie Tyani Karijoredjo
Pranic Healer Instructor

Euvie Tyani Karijoredjo, een co-creator met de kracht om in alles het mooie te zien. Ze gelooft dat het leven magisch is. Met haar liefdevolle, vriendelijke, energieke, lachende, vrolijke, enthousiaste, optimistische energie brengt zij tijdelijke als permanente transformaties teweeg. She really brings out the Beauty within you! Haar levens motto is:  Life is Magical!!!  Life is what you Make of It! Just use the tools to recognize it easily and live life to your fullest!

Website
Harold Koning
Teacher in Coaching, Life, Career, Wellness Coach

Zijn opleiding omvat een Doctoraat in Sociale Psychologie, een Master in Social Work, een Master in Onderwijstechnologie, een Master in Klinische Rationele Hypnotherapie en certificering in medische hypnose. Dr. Koning voltooide zijn postdoctorale opleiding aan het Mind-Body Institute van de Harvard Medical School. Veel van zijn benaderingen, waaronder “Potential Based Coaching Systems”, een genezingsmodaliteit voor geest en lichaam ontwikkeld door Dr. Koning, zijn gemodelleerd naar de klinische programma's van Herbert Benson, M.D. van het Harvard Mind / Body Institute.

Website
Sanjay Debipersad
Personal development (competenties), business, manifesteren

Sanjay komt van een familie met een lange traditie van ondernemerschap. Hierdoor dat hij zich ook gespecialiseerd heeft de aard van familiebedrijven. Leiderschap, coaching en trainingen heeft hij zich eigen gemaakt. Sanjay heeft in diverse sectoren mogen werken en in diverse posities. Hij heeft zich ontwikkeld van verkoper naar General management van een groot handels bedrijf. Personal quote: “Manifestation = Whatever the mind can conceive and believe – What the universe has in store for you.”.

Jane Sheoratan
Yoga Teacher

Jane Sheoratan is een gedreven en gepassioneerde yogadocente uit Suriname. Ze is bedrijfseconoom en heeft gewerkt als assistent accountant. Sinds 2010 heeft ze zich ondergedompeld in de yogawereld. Naast dat ze de intensieve Yogaopleiding heeft gedaan, is Jane ook enkele keren naar India geweest om haar Guru te ontmoeten en zich nog meer te verdiepen in de Yogalevenswijze.

Facebook
Judith Lochem
Stress–coach, life-coach, Schrijf Therapeut

Judith Lochem, professioneel Stress–coach, life-coach, Schrijf Therapeut en CariCoach heeft FLY “ Forever Love Yourself “ Coaching & Training opgericht vanuit een grote passie om mee te helpen aan de ontwikkeling van een kwalitatief gelukkig leven met de focus op de preventie van stress- en burnout klachten. Al langer dan 15 jaar heeft zij zich op eigen krachten verdiept in de verschillende lagen van persoonlijke en spirituele groei en ontwikkeling. Haar passie is jonge mensen in hun kracht zetten en co-creatief begeleiden in hun ontwikkelings- en groeiproces.

Mireille Nederbiel
Life Coach

Mireille Nederbiel is een enthousiaste onderneemster en Life Coach. Kenmerkend is haar grote bron van liefde, kalmte, begrip en optimisme naar de wereld toe. Ze ervaart zelf een gevoel van welbehagen wanneer zij anderen helpt succesvol en gelukkig te zijn en hen helpt het maximale potentieel uit zichzelf te halen. Haar motto is: "Appreciate and love what you already have in exciting anticipation on what is coming, because appreciation is the ultimate state of receivership".

Daniëlla Robles
Wellbeing & Spiritual Coach
Daniëlla is iemand die begaan is met haar medemens en klaar staat voor anderen. Met haar levenservaring, achtergrond in gezonde voeding, sport & gezondheid en haar spiritualiteit gelooft zij in het mentale, emotionele, spirituele en fysieke welzijn van de mens. Zij heeft The Art & Science of Coaching gedaan, waarin wordt uitgegaan van Potential Based Coaching Systems. Uit eigen ervaring is zij ervan overtuigd dat elk mens de wijsheid heeft om zichzelf te kunnen helen. Wij zijn 'selfhealing systems'. Haar lijfspreuk is: 'Create your own happiness.'
Vishant Poeran
Speaker & Writer

Vishant Poeran is een influencer die gelooft dat de kracht van woorden, geschreven of gesproken, mensen kan inspireren om hun bewustzijn te vergroten om de kwaliteit van hun leven op elk gebied te verbeteren. Hij brengt zijn berichten via sociale media (Facebook en Instagram), zijn blog, Youtube en door in het openbaar te spreken. Vishant heeft ook een achtergrond in IT Software engineering met tot 12 jaar ervaring en is momenteel werkzaam als consultant.

WebsiteFacebook
Jermain Mac Donald
Fitness & Health Coach

Jermain Mac Donald, geboren op 28 april 1981 te Leiderdop, Nederland, is een gevoelsmens die graag bijdraagt aan het welzijn en zorg van mensen, dieren en de natuur. Het creëren van healthy food, lezen, tijd doorbrengen met zijn honden en het beoefenen van meditative fitness (combinatie van meditatie en fitness) ziet hij als zijn therapie. In 2010 heeft hij de graad Bachelor of Sports, Management and Business behaald. Zijn motto is: Follow your heart, Move your body, Feed your soul, Calm your mind Live in BALANCE!

FacebookE-mail