Testimonials

Hieronder enkele succesverhalen

Nadirah Baldewsingh – juli 2020
Verbeteringen bij reflecterende situaties en werken aan een geordende mind kom je tegen bij de Self Management cursus (21 mei – 2 juli 2020). Deze cursus geeft een breder inzicht aan het hechten van waarde aan je persoonlijke succesverhalen, het herkennen van je patronen bij het realiseren van je dromen en een schets van jouw wheel of life. Met deze tools ga ik verder op weg in het dagelijks leven.

Graciella Pocorni – 15 -2-2018
Within life Coaching & Healing heeft mij goed geholpen in een periode, waarin ik niet lekker in mijn vel zat en de bomen door het bos niet meer zag. Mijn coach heeft goed geluisterd en we hebben samen actief de situatie in kaart gebracht en naar oplossingen gezocht. Al die tijd wist ik het wel maar kon maar niet tot het punt komen..Deze sessies hebben mij geholpen alles weer in perspectief te brengen.Basically I have learned: Life isn’t about waiting for the storm to pass… It’s about learning to dance in the rain…and i love to dance ! Uiteindelijk heeft mij dit in mijn werk, maar ook in mijn privésituatie enorm geholpen.

Sadhana Mohan – 11-2-2018
For me the coaching sessions were enlightening. Literal power over own strength. Gives you inspiration to experience, experience and trust the journey from yourself. The instructions from the coach are more points of attention that germinate from yourself and because it is a part of yourself, you can prepare yourself physically and mentally for any challenge on any path in your life. it’s from within…. A must to experience for sure…

Joan Chitanie – 7-2-2018
De diensten van WITHIN Life Coaching & Healing zijn zeker aan te bevelen. Mij heeft het richtlijnen geven om een balans te vinden tussen mijn werk en mijn gezin. Het gevolg is je eigen doelen realiseren. Zeker een aanrader!!!

Errol Niamut – 8-1-2018
Een aanrader …………zeker ook voor  bedrijfsleiders en directeuren.
Positief, oprecht, confidentieel en resultaatgericht.
Bij UBS hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van Within Life Coaching.
Wij plukken nu de vruchten van die kundige begeleiding.
We zijn blij met het resultaat daarom raden wij een ieder ook aan om gebruik te maken van jullie diensten.
 Within Team ………ga zo door … TOP!

Navin Samlal – 27-5-2017
“De Life-Class “Dream it & Realize it” is echt waardevol, inspirerend en motiverend. De 5D’s bij deze toolkit is een powertool die jou kan helpen om jouw droom in zeven stappen te realiseren. Heel bijzonder is de bewustwording van jouw eigen Unlimeted Potential. De life-coach laat door middel van gerichte vragen jouw ontdekken dat de antwoorden van jouw succes in jou liggen. Dit is de principe van WITHIN Life Coaching. Beste investering die je kunt doen voor jezelf. Ik kan het iedereen aanraden! Mijn dank is groot naar Tariq Sadiek.

Navin Samlal, BTech. MBA
President Innovation Academy South-America”

AR – 25-4-17

De Life class Co-Create your Success heb ik goed ervaren. Ik heb ontdekt dat ik mezelf nog moet ontdekken.. ‘wake up call for me’…Het was echt een ‘eyeopener’. Je staat niet stil bij vele zaken in het leven, die als alledaags worden gezien. ‘It was powerfull for me’!

BR – 27-4-15

De 7 sessies die ik heb meegemaakt kan ik beschrijven als 1 van de beste dingen die ik mocht meemaken in mijn leven. De manier van tegemoetkoming van de coach was zo hartoverwinnend dat het me alles liet uiten bij hem, en hij me dan uiteindelijk pushte om zelf tot een oplossing te komen. Met zijn oefeningen, die te goed waren, werd ik helemaal tot rust gebracht en dat maakte me ready om tegen alles te gaan dat op me afkwam.  De sessies waren zo goed dat ik er nooit genoeg van had, want het liet me dingen realiseren en maakte me uiteindelijk rustig aan tot een stabiel persoon, zodanig dat ik zelf me doelen kon vaststellen en rustig aan ernaar toe kon werken. Het ligt toch helemaal aan jou wat je wilt of waarnaar je toe wil, maar soms kom je er echt niet uit en heb je de extra motivatie en steun nodig. Precies dat heb ik kunnen krijgen bij de coach die me zodanig begeleidde dat ik me stappen zelf kon ondernemen. Uiteindelijk ben ik niet alleen uit dat gekomen dat me hinderde, maar heeft het me ook ready gemaakt tegen alles dat op me af zal komen.

LA – 16-12-13:
Beste Tariq,

Ik was aanwezig bij een HR event in 2011 of begin 2012 in Torarica en heb toen een kort gesprek gehad met u
dat mij deed besluiten om mijn baan per direct op te zeggen en vanaf dien is het mij steeds beter gegaan.
U bent degene die mij omhoog gestuwd heeft met een kort gesprek van enkele vragen.

Hiermee dank ik u en geef de invloed van uw inbreng in het leven van een ander aan,
zodat u bewust bent ervan dat de goede zaden eens door u uitgezaaid een boom kunnen worden en
anderen vruchten en schaduw kunnen bieden vergelijkbaar met het effect van een kei dat u werpt in water, de
vorming van al de kringen die naar de rand toe gaan en terug komen naar de oorzaak.

Hierbij kom ik terug naar de oorzaak en moedig aan om door te gaan met keien gooien in water of goede zaden planten,
omdat het resultaat niet denkbaar is voor ons beperkte menselijke zicht.

Dankbare groeten

DV – 22-3-12: “Open, Sociaal, Stip, Leergierig…………Zijn enkele karakter eigenschappen die mij, DV, per heden vormen. Toch had ik soms het gevoel, dat er meer was, dat er meer kon!
Met mijn life coach bij Lybra, Tariq, heb ik mezelf weer leren kennen. Ik heb leren omgaan met bepaalde emoties en heb bijgeleerd hoe ik bepaalde situaties kan verbeteren door het toepassen van simpele maar effectieve handelingen en/of gedachten.
Alles is met elkaar verbonden, alles wordt gestuurd door de energie om ons heen. Het is een leerproces en ik leer elke dag wat van mezelf erbij. Dank je wel voor deze mooie ervaring!”

SJ – 22-3-12: “Door de sessies ben ik weer te weten gekomen wat er allemaal in mij zit en wat voor kwaliteiten ik heb. Het heeft me weer gemotiveerd om leuke dingen te doen waarvan ik houd. Het heeft me meer zelfvertrouwen gegeven. Het heeft me ook geleerd om wat in mij zit te accepteren of te verbeteren. Ik voel me nu veel lekkerder en gelukkiger.”

LA – 14-2-12: Bij de HR event was ik een half uur eerder aanwezig. Op een gegeven moment voelde ik: ” nu moet je naar binnen” . Ik ging en de eerste persoon die ik zag was Krieshen en mijn gevoel zei: “hiervoor ben je hier”. Hij keek van zijn gehurkte stand omhoog en zei: ” U mag al vragen stellen”. Na een gesprekje met Tariq, wist ik wat ik moest weten: ” ik was mijn tijd aan het verspillen. Ik moest een andere weg op”. Hij legde de nadruk op actie.
Mijn eerste actie in een week tijd was ontslag indienen bij het werk dat me geen voldoening gaf. Vanaf dien komen de interessante, leuke dingen van het leven naar me toe. Het lijkt alsof ik steeds dichterbij me eigen potentiaal kom.
Intussen heb ik heel wat mensen kunnen helpen met hun groei middels Past life therapie. Ik heb een Deekshacursus georganiseerd waaraan ik zelf deelgenomen heb en het is me zo goed bevallen dat ik bezig ben om het voor een grotere groep te organiseren. Ik voel me gelukkig. Ik heb zo lang getreuzeld en een kleine duw van jullie dat had ik nodig om verder te komen.
Ik denk niet dat het de woorden alleen zijn die voor doorbraak zorgen bij anderen, maar eerder jullie aanwezigheid, oprechtheid en integriteit. Jullie Zijn het!
Jullie hebben mijn sympathie, mijn liefde en blessings, maar dat wisten jullie al lang.
Blessings!

SG – 31-10-11: Stromend hart – Ik heb kunnen inzien hoe bijzonder ik ben
Zaaien – ik maak mijn weg zelf en uiteindelijk kom ik terecht waar ik wezen wil
Warmte – ik ben een mooi mens van binnen en buiten. Ik geloof in mezelf. Ik verwarm mijn eigen hart intens en anderen genieten mee.
Ik heb geleerd en weet dat ik een uniek, waardevol wezen ben dat vanuit passie door het leven heen wandelt! Ik hou van mezelf.

Uldine Seymonson – 17-10-11: “ Things that make me go hmmm” dit is wat in mij op kwam gedurende de coachingsessies. Ik ben bewuster geworden met betrekking tot de kwaliteiten die ik bezit en de verschillende manieren hoe ik deze kan toepassen. Het gevoel is vaak genoeg onbeschrijfelijk. Het is een continu proces en met de aangereikte handvaten zal het zeker lukken. Ik zou deze coachingsessie ook aanbevelen aan anderen, want het heeft mij zeker een eind weg geholpen.

Natascha Abdoelkariem – 12-9-11: “The coaching sessions helped me to see that life is what you make of it. It helped me to see beyond my expectations just by using my own personal info. And it works because now I know how to deal with difficult situations just by closing my eyes, taking a deep breath and think about something that makes me smile. And the best thing I’ve learned is not only to be good to others but also to Myself……

EM bracht meer structuur in zijn bedrijf, had zo meer overzicht, nam makkelijker beslissingen op het gebied van personeel, productenaanbod, procesinrichting en was productiever.

US verhoogde haar zelfvertrouwen en richtte een eigen bedrijf op.

SD voerde een nieuw idee in in haar bedrijf dat enkele maanden in de planning lag, maar niet van de grond kwam.

CV leerde efficiënter werken en bracht balans tussen werk en privé en bracht meer quality-time door met haar familie.

PD, SJ, KK, SS realiseerden hun droom; een eigen huis, een eigen zaak, weer gaan reizen, een boek geschreven.

MD heeft inzichten vergaard en vergeven en loslaten leren toepassen. Wat erbij kwam kijken; opgelucht gevoel, de vreugde stroomt weer, minder hoofdpijnen, verhoogde bloeddruk werd lager.

WS leerde hoe haar personeel te coachen en krijgt nu vaker complimenten van klanten die blij zijn met de service.

WA liet na een jaar uitstellen van het tandartsbezoek eindelijk zijn kies succesvol behandelen.

RP veranderde na jaren twijfelen van baan, volgt nu haar passie en voelt zich weer gelukkig.